Infoskriv om TINE Skolelyst

Her kan du som kontaktperson for skolen laste ned informasjonsskriv om TINE Skolelyst som kan gis til foreldre.

Les mer

For skolene

Her finner du informasjon fra TINE Skolelyst som er aktuell for skolene. 

Les mer

Nytt i år og kun frem til 4. juni

Hvis dere godkjenner skoleåret med mer enn ni produkter innen 4. juni 2018, får skolen velge mellom ballpakke, skolemateriell eller penger som skal bidra til økt trivsel og skolelyst.

Les mer

Testartikkel

tekst

Les mer

Feilmeldingsskjema

Her kan du melde inn feil og mangler.

Les mer

Bestill Skolelyst® før 30/7

Les mer

Viktig informasjon - Åpning av skoler

En lang og vanskelig periode ser heldigvis ut til å nærme seg slutten, og vi håper at dere har kommet dere gjennom på en god måte.

Les mer

Tips og råd til skoler ifm. gjenåpning

I forbindelse med at vi nå igjen begynner å levere skolemat og -drikke til barn og ungdom i hele vårt langstrakte land, har det dukket opp noen spørsmål rundt håndtering på skoler. Under finner dere noen tips som kanskje kan være til hjelp - men ta selv en vurdering hva som fungerer best på din skole.

Les mer

TAKK! Du er nå påmeldt Påske-Challenge

Onsdag - søndag i påsken vil du på mail få tilsendt daglige aktiviteter, challenges og oppgaver - som barn og voksne kan gjøre sammen.  Vi håper disse vil vekke latter, glede og engasjement hos dere alle!

Les mer

Du er nå avmeldt "Matpakketips og oppgaver"

Du vil ikke lenger motta noen av nyhetsbrevene med "Matpakketips og forskeroppgaver fra Hvorfor Det" som sendes ut de neste ukene. 

Les mer

Du er nå avmeldt Påske-Challenge

Du vil ikke nå ikke motta noen påske-challenges på mail.

Les mer

DITT ABONNEMENT ER SATT PÅ PAUSE

Som følge av at myndighetene har bestemt å stenge alle skoler i hele landet fra 16. mars, stopper Skolelyst® utleveringen av våre produkter i denne perioden. Vi vil levere produkter så fort som mulig etter at skolene åpner igjen. HVA BETYR DETTE FOR DEG OG DITT SKOLELYST-ABONNEMENT?

Les mer

TAKK! Du er nå påmeldt Skolelyst Challenge

Hver dag frem til 1. april får du på mail tilsendt daglige aktiviteter, challenges og oppgaver - som barn og voksne kan gjøre sammen.  Noen oppgaver vil være fra melkekartongen, men vi har også mye annet moro – som vi tror kan vekke latter, glede og engasjement :)​

Les mer

Se det nye designet på skolemelka

Nå skal elevene få matematikk og kunnskap om mat, helse og fysisk aktivitet rett inn med skolemelka. Det nye designet er utviklet av eksperter fra Matematikksenteret og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet (MHFA). Målet er å engasjere og motivere for mer læring.

Se filmen her

Nyhet: Jordbæryoghurt med havrestjerner

Etter ønske fra mange foresatte, lanserer vi nå et nytt matprodukt i Skolelyst-ordningen: jordbæryoghurt med havrestjerner. Produktnyheten er et friskt, lite måltid som passer godt på aktive skoledager. Yoghurten er tilsatt vitamin D og er kilde til protein, kalsium og vitamin B12. Havrestjernene er laget med fullkorn og har en mild og god smak. 

Les mer

årets eplebiter

Vi har i høst hatt noen utfordringer med kvaliteten på eplebitene våre.

Les mer

Godkjenn nytt skoleår nå - Vinn 10.000 kr!

Les mer

Påske-Challenge fra Skolelyst

Daglige aktiviteter, challenges og oppgaver for hele familien

Les mer

Bestill Skolelyst® før 1. juli

Les mer

Lettmelk Kakao uten karragenan

Lettmelk Kakao uten karragenan

Les mer

Fra matsvinn til matpakker

Les mer

Konkurranse-regler for kampanjen "Godkjenn nytt skoleår"

I forbindelse med Skolelyst® sin start av skoleåret 2022/2023 vil TINEs Godkjenn nytt skoleår være tilgjengelig på skolelyst.no

Les mer

Prøvesmak produkter

Les mer

Lærerik kakao-, bringebær og laktosefri lettmelk

Nå har enda flere av melkekartongene fra Skolelyst™ fått nytt design med morsomme oppgaver og interessante fakta - laget av Matematikksenteret og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet (MHFA).

Les mer

Aktive barn

Les mer

Startkit for skoler

Les mer

Om Skolelyst®

Les mer

Barnas Skog

Barnas skog er en interaktiv skogstur som lærer barna om skogen, artene som bor i den, og hvorfor det er så viktig at vi kildesorterer skolemelkkartongen. Tanken bak Barnas skog er å sette verdien av det å kildesortere inn i en større sammenheng. Ved å lære barna om skogen, som papirfibrene til melkekartongen kommer fra, blir det enklere for barna å forstå hvorfor det er så viktig at vi gjenvinner skolemelkkartongen. Barnas skog er et samarbeid mellom LOOP Miljøskole, WWF, Grønt Punkt Norge og Skolelyst.

Les mer

BEGYNNER DITT BARN I FØRSTE KLASSE TIL HØSTEN?

Les mer

Skolelyst + Hvorfor Det?

Les mer

Oppgaver og utfordringer fra melke-kartongen!

Melkekartongen fra Skolelyst® byr ikke bare på næring, her får elevene også matteoppgaver, utfordringer og annen læring. Oppgavene er utviklet for å skape forståelse og engasjement, samarbeid og høy elevaktivitet. Hvor mange av oppgavene og utfordringer klarer du? Og lærer du noe nytt? Ta en titt under og prøv! 

Les mer

Har min skole blitt klargjort for bestilling?

Les mer

TINE kåret til Norges mest bærekraftige selskap i 2019

TINE lever av naturen og er helt avhengig av å ta vare på både dyr, natur og ressurser for å kunne drive bærekraftig nå og i fremtiden. Selskapet ønsker å være fremst i næringslivet på å drive sirkulært.  

Les mer

Skolene som mottar midler fra Skolelystfondet i 2018

Vi ønsker å takke for alle søknader som har kommet inn til oss! Det er gøy å se at så mange ønsker å bidra til å økt skolelyst.

Les mer

Start abonnement midt i skoleåret og del opp betalingen

Du betaler fra den dagen produktene leveres

Les mer

Derfor er melk viktig

Melk og meieriprodukter er den viktigste kilden til kalsium og jod i det norske kostholdet. I tillegg er melk kilde til en rekke andre viktige næringsstoffer, som for eksempel proteiner, B-vitaminer og fosfor.

Les mer

Verdens skolemelkdag

I over 30 land markeres Verdens skolemelkdag onsdag 26.september. Målet er å fokusere på skolemelkordningen. Verdens skolemelkdag er dannet på initiativ fra FAO i FN, og er blitt markert i en rekke land verden over siden år 2000.

Les mer

Lærerike melkekartonger

De nye melkekartongene fra Skolelyst™ har nytt design med morsomme oppgaver og interessante fakta - laget av Matematikksenteret og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet (MHFA). Her finner du fasiten på oppgavene!

Les mer

Skolelyst™ og Nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i skolen

TINE ønsker at skolebarn skal få tilbud om god og næringsrik mat og drikke i løpet av skoledagen. Skolemåltidet er også en viktig sosial arena, og et hyggelig, felles måltid kan bety mye for trivsel på skolen.

Les mer

Kort om levering, abonnement og faktura

Dette er spørsmålene vi får oftest - kanskje du har lurt på det samme. Her ser du svarene!

Les mer

Slik tas klassesett-posene av rullecontaineren

Alle skoler som kan få klassesett levert fra TINE får tilbud når er logget inn på Skolelyst.  Vi jobber stadig med å utvide ordningen der vi opplever etterspørsel. 

Les mer

Personvern Skolelyst™

Vi jobber hele tiden for å gi deg gode brukeropplevelser på skolelyst.no. For å få til dette samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.

Les mer

Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker våre nettsider på www.skolelyst.no logger vi informasjon om besøket.

Les mer

Alle drikkeproduktene er helt uten tilsatt sukker!

Det tilbys både mat og drikke på skolelyst.no. Felles for alle mat- og drikkeproduktene er at de er spesielt utviklet for skoleelever. I produktutviklingen har vi fokus på mengden tilsatt sukker, mettet fett og nøkkelhullsmerking. 

Les mer

Klassesett: tips til utdeling i spisefri

Her har vi samlet noen tips om håndtering av klassesett og utdeling av produkter i spisefri, slik at skolemelkordningen kan fungere best mulig på din skole. Disse tipsene gjelder for skoler som får klassesett, altså ferdigpakkede poser med produkter til hver klasse. 

Les mer

Kakao- og jordbærmelk helt uten tilsatt sukker!

Nå kan barna nyte en lettmelk med god smak av enten kakao eller jordbær - helt uten tilsatt sukker eller kunstig søtning. Melk har et naturlig innhold av sukker, og når den laktosereduseres, kommer mer av sødmen fram. 

Les mer

Tips til gjenbruk av klassesettposer

Skolene på Østlandet får Skolelyst-produktene i ferdigpakkede klassesett. Klassesettene leveres i papirposer med motiv og budskap om å skylle, brette og stappe de tomme melkekartongene og samle dem i posene. Det går også an å bruke posene i kunst-og håndverktimen.

Les mer

Slik bytter du produkt

Du kan gjøre endringer i abonnementet ditt når som helst i løpet av skoleåret, og her ser du hvordan det gjøres:

Les mer

Havregrøt er et smart valg til skoledagen

Det er ikke alle skoledager som er like, og derfor vil gjerne behovet for mat og drikke variere gjennom uken. Skolelyst har mange ulike produkter som gjør at du kan velge mat og drikke som passer ditt barns skoledag og til dagene med fritidsaktiviteter. 

Les mer

Levering

TINE leverer produktene som bestilles gjennom skolemelkordningen til hver enkelt skole. Her kan skoler gi tilbakemeldinger angående leveringssituasjonen, slik at vi får mulighet til å forbedre leveransene.

Les mer

Infoskriv om Skolelyst

Her finner du informasjonsskriv om skolemelkordningen.

Les mer

Klassesett

Noen skoler får sine produkter i ferdigpakkede klassesett. Alle skoler som kan få klassesett levert fra TINE får tilbud når er logget inn på Skolelyst®.  Vi jobber stadig med å utvide ordningen der vi opplever etterspørsel.

Les mer

Elevprogram

Elevprogrammet fra Skolelyst er lærerikt og gjør utdelingen av skolemelk enklere

Les mer

Skolelystfondet

Vi vil gjerne bidra til å fremme skolelysten rundt om i landet!

Les mer

Sosial utjevning

TINE ønsker å bidra til at barn som ikke er med i skolemelkordningen likevel kan få tilgang til skolemelk. Derfor har vi valgt å la skolen bestemme hvem som skal få et gratis melkeabonnement for et helt skoleår.

Les mer

Brukervilkår for foresatte

Her kan du lese brukervilkårene som gjelder for deg som har abonnement på skolelyst.no.

Les mer

Brukervilkår for skoler

Her kan du lese vilkårene for skoler som er med i abonnementsordningen på skolelyst.no.

Les mer

Hva er Skolelyst?

Her kan du se film og informasjon om Skolelyst™

Les mer