KONKURRANSE-REGLER FOR KAMPANJEN "BESTILL SKOLELYST® FØR 1. JULI 2020"

 

I forbindelse med Skolelyst® sin start av skoleåret 2020/2021 vil TINEs kampanje «Bestill Skolelyst® før 1. juli 2020» være tilgjengelig på skolelyst.no

Konkurransen går ut på at alle foresatte som er eller ønsker å bli kunder av Skolelyst® kan bli med i trekningen av premier, ved å bestille Skolelyst®-produkter for skoleåret 2020/2021 på skolelyst.no før 1. juli.

Det vil ikke bli samlet inn personopplysninger utover det som blir registrert ved etablering av kundeforhold med Skolelyst®. Les mer om personvern her: https://www.skolelyst.no/aktuelt/personvern-skolelyst

Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Konkurransen varer fra 04.06.2020 til og med 31.06.2020.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Vinnerne av konkurransen velges ved tilfeldig trekning. Når du har gjennomført bestillingen av Skolelyst®-produkter på skolelyst.no er du automatisk med i trekningen av følgende premier: 

  • 3 kunder vinner billetter for inntil fem personer på én av følgende fornøyelsesparker i Norge: Tusenfryd, Bø Sommarland, Hunderfossen Familiepark, Kongeparken, Dyreparken i Kristiansand eller Namsskogan Familiepark. Verdien på premien tilsvarer i inntil 5 dagsbilletter til én av fornøyelsesparkene, til barn og/eller voksne. Vinneren velger selv hvilken fornøyelsespark de ønsker billetter til.
  • 20 kunder vinner to stk. Norgesbilletten hver, som kan brukes på alle kinoer i hele landet. Verdien på premien tilsvarer 2 stk. ordinære kinobilletter, til enten barn og/eller voksne etter ønske.

Det er frivilling å delta i trekningen. Dersom du ikke ønsker å være med i treningen kan du kontakte oss på tlf: 513 71 510, e-post: skolelyst@tine.no eller https://www.facebook.com/Skolelyst/  Vinnerne vil motta en e-post eller telefon fra TINE og premiene vil sendes ut kort tid etter. 

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:

Tlf:     513 71 510 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: skolelyst@tine.no

Post:   TINE Kundeservice Privat
         Pb. 25
         0051 Oslo