Godkjenn nytt skoleår nå - Vinn 10.000 kr!

Du kan nå åpne for et nytt skoleår på skolelyst.no. Dette må gjøres før de foresatte kan bestille produkter til sine barn.

Jo tidligere det gjøres, og jo flere produkter du velger, jo større sjanse har du i vår trekning - der 10 skoler får penger til det de måtte ønske. Det kan være nytt utstyr, aktiviteter, turer, ting til lærerværelset eller noe helt annet. Din skole velger fritt!

  • 1 skole får 10.000 kr
  • 2 skoler får 5.000 kr
  • 7 skoler får 2.500 kr

 

 

Slik øker du vinnersjansene til din skole

Vinnerne av premiene ovenfor baseres på en enkel trekning, der man potensielt kan få 40 lodd. Jo flere lodd, jo større vinnersjanse. Her ser du hvordan du får tildelt lodd: 

Jo tidligere du godkjenner - jo flere lodd

  • Godkjenn skoleåret i uke 18 - få 20 lodd 
  • Godkjenn skoleåret i uke 19 - få 20 lodd 
  • Godkjenn skoleåret i uke 20 -  få 10 lodd 
  • Godkjenn skoleåret i uke 21 - få  5 lodd 

Flere produkter gir flere lodd

  • Velg alle våre produkter - få 15 lodd
  • Velg over 10 produkter - få 10 lodd

Registrer skolens ferie - få ekstra lodd

  • Nytt av året er at du kan registrere levering i ferier (se instruks nederst i mailen). Gjør du dette får du 5 bonuslodd


Altså: Godkjenner du i uke 20 eller 21 tar inn alle produktene, og registrerer for ferielevering vil du få 40 lodd. Godkjenner du derimot i uke 23, tar inn færre enn 10 produkter og heller ikke registrerer noen ferie vil du kun få 5 lodd.

Ved å delta bekrefter du at du har fylt 18 år og har lest og akseptert konkurransereglene på vegne av skolen du opptrer på vegne av.


Skolen deltar automatisk i konkurransen når skolen godkjennes innen 31. mai kl. 23.59. Dersom deltakelse i konkurransen ikke er ønskelig kan du; godkjenne skoleåret i konkurranseperioden, men sende en mail til skolelyst@tine.no der du ber om å ikke bli med i trekningen.

I tillegg lanserer vi 4 nye produkter i år! Vi spurte nylig foresatte i hele landet om hva de savnet mest med Skolelyst®, og større utvalg på skolene og flere matprodukter skilte seg tydelig ut. Derfor lanserer vi nå Byggrynsgrøt med blåbærsaus, Jordbæryoghurt i klemmepose, Kornblanding og Minipaprika.

 

Slik godkjenner du skoleåret

Å godkjenne skoleåret er i grunn ganske enkelt bare du setter av noen minutter og følger stegene under. Skulle du allikevel ha noen problemer eller spørsmål er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter på e-post: skolelyst@tine.no eller telefon 513 71 510.

Steg 1: Gå til skolelyst.no (eller trykk på knappen ovenfor) og logg inn som skole
Steg 2: Trykk på denne knappen
 

Steg 3: Følg så stegene her og avslutt med å godkjenne året. 

Ferieregistrering: Nytt av året er at du kan registrere hvem vi kan kontakte for levering i ferier. Trykk først på denne knappen;

Før du legger inn kontaktperson og ønsket dato for levering.