Hva er Skolelyst™?

Her kan du se film og informasjon om Skolelyst™

Skolemelk har gitt godt påfyll til skolemåltidet helt siden 70-tallet. I starten ble det hovedsakelig levert én melketype, men siden den gang har utvalget blitt større.

I 2010 ble skolemelk.no startet, og dermed kunne melken enkelt bestilles på nett. De senere årene har det også kommet andre produkter til utvalget, blant annet fruktdrikk og yoghurt. 

Etter at ordningen er utvidet til mer enn skolemelk, har vi valgt å bytte navn til Skolelyst. Med Skolelyst legges det til rette for et godt mat- og drikketilbud gjennom skoledagen

Da vi spurte og fikk svar fra 23.496 foresatte i landet, fikk vi mange nyttige tilbakemeldinger. De to klareste ønskene var større produktutvalg og mer fleksibilitet, og dette har vi gjort noe med!

Det er enda større variasjon i produktutvalget enn vi hadde på skolemelk.no og det er mulig å bestille forskjellige produkter til skolemåltidet:

  • Melk (også økologisk og laktosefri)
  • Smakstilsatt melk
  • Havredrikk
  • Fruktdrikk
  • Smoothie
  • Yoghurt
  • Havregrøt 
  • Fruktbiter (gjelder kun skoler på Østlandet per i dag)

Se produktene her!

Det er enkelt å legge inn bestilling og sikre god og variert mat og drikke til skoledagen

Du kan sette opp uken slik du vil og tilpasse det ditt barns behov. Kanskje det trengs litt ekstra påfyll før fotballtrening på onsdager? Da kan det være en god idé å legge inn smoothie for den dagen. Fleksibiliteten gjør det også mulig å bestille for eksempel lettmelk alle dager, men bytte til kakaomelk på fredagene. Mulighetene er mange!

Logg deg inn og se din profil

Enklere administrasjon for skolene

Skolelyst er lansert i samarbeid med 450 skoler. Noen av innspillene var ønske om enklere administrasjon. For å møte dette ønsket har vi forbedret utdelingsrutinene og gjort registreringen på nettsiden mer brukervennlig. 

Noen skoler vil få ferdigpakkede klassesett, mens på andre skoler opprettes det elevprogram - hvor elever hjelper til med å plukke og dele ut produktene. 

Portalen er enkel å bruke - og dermed blir registreringen raskere og mer oversiktlig.

Det koster ingenting for skoler å være med på Skolelyst. 

Logg deg inn som skole 

Logg inn i TINE Skolelyst

Finn ut mer om TINE Skolelyst ved å logge deg inn.

Logg deg inn her!