Om Skolelyst®

Skolelyst® er en fleksibel løsning som leverer hele 17 mat- og drikkeprodukter til skoler over hele landet. Det er enkelt å legge inn bestilling og sikre god og variert mat og drikke til skoledagen.

Du kan sette opp uken slik du vil og tilpasse det ditt barns behov. Kanskje det trengs litt ekstra påfyll før fotballtrening på onsdager? Da kan det være en god idé å legge inn smoothie, havregrøt eller minigulrøtter for den dagen.

TINE har levert melk til skoler siden 70-tallet og siden den gang jobbet med å utvikle et godt tilbud for alle elever.

visste du at?

  • Det tar ca 10 dager fra du bestiller til det første produktet blir levert til din skole.
  • Alle drikkeproduktene er helt uten tilsatt sukker, kun med naturlig søtning fra råvarene.
  • Du kan starte opp eller gjøre endringer i abonnementet ditt når som helst i løpet av skoleåret.
  • Du kan velge om du vil betale for hele skoleåret med én gang, eller betale månedlig.

Har du flere spørsmål om produkter, betaling, endringer og levering?

Her har vi samlet 25 vanlige spørsmål og svar.

 

Produkter

I 2019 spurte vi 23.496 foresatte i landet om hva vi kunne gjøre for å gjøre Skolelyst® enda bedre, og vi fikk mange nyttige tilbakemeldinger. De to klareste ønskene var større produktutvalg og mer fleksibilitet, og dette har vi gjort noe med! Fleksibiliteten gjør det også mulig å bestille for eksempel lettmelk alle dager, men bytte til kakaomelk på fredagene. Mulighetene er mange!

Nå tilbyr Skolelyst® totalt 17 produkter, ulike typer melk – både hvit og smaksatt, havredrikk, fruktdrikker og smoothie, i tillegg til yoghurter, grøter, grønnsaker og minifiskekaker!

DET ER OPP TIL HVER ENKELT SKOLE HVILKE PRODUKTER DE ØNSKER Å TILBY SINE ELEVER, MEN VARIANTER AV HVIT LETTMELK TILBYR ALLE SOM ET MINIMUM.

Logg inn for å se hvilke produkter din skole tilbyr

 

mer om betaling, endring og levering

Du betaler fra den dagen produktene leveres

Du trenger ikke betale for hele skoleåret dersom du bestiller etter skolestart.

Det er kun fra og med dagen abonnementet starter og til det stopper du betaler for. Startdatoen for abonnementet står på bestillingsbekreftelsen. Du kan se prisen per produkt under skolelyst.no/produkter. Du betaler kun for det antallet produkter som blir levert.

Usikker på om skolen din er registrert på skolelyst.no? Dette kan du sjekke under «Har din skole blitt klargjort for bestilling?». Du slipper å huske passord – og logger enkelt inn med mobilnummeret ditt!

Velg månedlig betaling med kort

På skolelyst.no kan du bestille skolemelk og annet til skolemåltidet. Du kan sette opp bestillingen akkurat slik du ønsker. Betaler du med kort kan du velge om du vil betale hele beløpet med en gang eller bli belastet et mindre beløp hver måned. Det er ingen gebyrer når du betaler med kort - uansett om du velger å betale månedlig, halvårlig eller årlig.

Slik bytter du produkt

Du kan gjøre endringer i abonnementet ditt når som helst i løpet av skoleåret. Uansett hva slags endring du ønsker å gjøre, må du stoppe nåværende abonnement og bestille på nytt.

Du kan stoppe hele abonnementet eller enkelte produkter. Du må betale på nytt for den nye bestillingen og vil få refundert tilgodebeløpet fra forrige bestilling.

Hvis du avbestiller og bestiller på nytt samme dag, vil det ikke bli opphold i leveringen.