Dag 2

Gjør klar smaksløkene, hodet, og deres kreative evner, for her kommer dagens oppgaver, aktiviteter og challenges.

Bak hver oppgave har vi fylt inn hvor mange poeng dere får om dere klarer det! Men er dere ikke konkurransetypen med sans for poengtelling går det like bra å gjennomføre uten - bare se bort i fra poengene 😊

Challenge: Hvem klarer å holde maska? (2 poeng)

Har du ikke sitron, bruk noe annet surt, spicy eller salt (en chili, lime, rå løk – her er det bare å bruke fantasien med det dere har). 

PS: Dere kan selvsagt prøve med mer enn én ting og ;) Notér da 2 poeng for hver gang dere klarer å spise uten å lage en grimase.

 

Læring: Dovendyret (2-5 poeng)

Det er nok mange som kjenner på at dagene blir litt vel langsomme nå. Dovendyret derimot, tar det stort sett alltid med ro. Men hvor rolig går det? Tipp hvor mange meter dovendyret beveger seg hver dag. Dersom man svarer helt korrekt får du 5 poeng. Er det ingen som treffer, får den som er nærmest 2 poeng. Svaret finner du nederst på siden.

Dagens aktivitet: Historiefortelling (1 poeng for hvert ord)

Aktiviteten er enkel: Sett dere i ring eller på en rad. En av dere starter en historie med ett ord. Neste mann fortsetter historien med nok ett ord, og slik fortsetter dere helt til det stopper opp hos noen. Hold tellingen på hvor mange ord du klarer. 

Lykke til! Og ta en titt her for flere oppgaver.

 

Svaret på oppgaven: Dovendyret beveger seg sjelden over 100 meter i døgnet.

Med vennlig hilsen
Alle oss i Skolelyst®