Dag 7

I dag blir det gjensyn med tulletelefonen, og kanskje blir det avgjort hvem som er familiens mykeste? Det er bare å starte oppvarmingen for dag 7 i Skolelyst-Challenge!

Husk: Bak hver oppgave har vi fylt inn hvor mange poeng dere får om dere klarer det! Men er dere ikke konkurransetypen med sans for poengtelling går det like bra å gjennomføre uten - bare se bort i fra poengene 😊

Challenge: Hvem er familiens mykeste? (5 poeng)

Her venter en øvelse som vi tipper vil være lett for noen, og mindre lett for andre. Vi utfordrer dere til "plukk opp en melkekartong med munnen" duell. Har dere ikke en melkekartong, kan dere selvsagt bruke en hvilken som helst annen kartong. Og blir det for lett, kan dere kutte kartongen i to :)

Alle som klarer det får 5 poeng. 

Aktivitet: Tulletelefonen er tilbake!

Vi har hørt at mange koste seg med denne, så vi våger oss på en gjentakelse. Altså; en liten spøkefull telefon med bestefar, bestemor, en tante, en venn eller noen andre dere kjenner :)

Dere skal ringe, facetime, eller skype vedkommende. Hver av dere får bestemme ett ord dere tror vedkommende sier ofte. Ta tiden på samtalens første 3 minutter. For hver gang hun eller han sier ditt ord får du 1 poeng.

Etterpå kan dere informere om dagens aktivitet og få dere en god latter ;)

Lykke til! Og ta en titt her for flere oppgaver.Med vennlig hilsen
Alle oss i Skolelyst®