Påske-Challenge #1

5 dager. 5 temaer - gjør deg klar for vår Påske-Challenge! Hver dag byr vi på nytt tema med tilhørende aktiviteter og oppgaver. Påskeferien blir nok litt annerledes for alle i år, så vi håper dette kan vekke latter, glede og engasjement i feriehverdagen hjemme for hele familien :)

Familiekonkurranse? Kanskje dere vil arrangere en liten familiekonkurranse i påsken? Vi har fylt inn poeng for hver oppgave under. Så det gjenstår bare å lage en egen poengoversikt for hver dag og legge sammen totalsummen på søndag.  Dersom dere ikke er konkurransetypen med sans for poengtelling går det like fint å gjennomføre uten - bare se bort i fra poengene :)

Påske-Challenge (dag 1) - Påskebingo

Dagens tema er AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ. Denne gjennomføres i form av en bingo. Hvor mange ruter klarer hver og én i familien? Og er det noen som klarer fullt brett? 
 

Dere bestemmer selv om bingoen skal gjennomføres på én dag, eller være en bingo som går gjennom hele påsken.

Avgjørelse og poeng
For hver rute man klarer får man 1 poeng. Klarer du en loddrett eller vannrett rekke (3 på rad) får du i tillegg 1 bonuspoeng. Klarer du alle rutene får du 3 bonuspoeng - og kan rope BINGO!

Totalt kan man da få 9 poeng for ruter + 6 poeng for rader + 3 poeng for fullt brett = 18 poeng.

 

NB! De som ikke har TikTok kan erstatte denne med "Jeg har laget en dans".
 
*eller et glass med en annen frokostfavoritt

Nedenfor finner du de to challenges fra Skolemelk-kartongen som bingobrettet viser til. Klarer du disse?

Påsketips challenge #1: Det er lov å bytte ut melkekartong med et påskeegg for å gjøre det enda vanskeligere
Påsketips challenge #2: Har du gjort deg fortjent til litt påskesnop? Istedenfor melkekartong, legg da et halv påskeegg med en snopeting oppi, og prøv å plukke opp denne

Dagens oppskrift: Sjokoladeegg med kremfyll

Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe hele familien kan lage sammen. Her finner du oppskriften.

Vis oss din påske

 
Vi har lyst å se hvilke aktiviteter dere har hjemme hos dere i påsken! Sammen kan vi alle inspirere hverandre :) Har du lyst å dele et bilde med en morsom aktivitet, kan du gjøre det på vår facebook-side her, enten på veggen eller ved å sende oss en melding.
 
Dagens bilde er fra Ålesund. Finn frem vannmaling og kle godt på deg. Lag et påskeegg av snø som på bildet, eller rull en snømann og pynt denne. Har du ikke snø, kan du kanskje male på noe annet? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Lykke til! Og ta en titt her for flere oppgaver.Med vennlig hilsen
Alle oss i Skolelyst®