Påske-Challenge #5

Dagens tema er terning og tegning! Hvem i familien er mest heldig med trillingen?

Poeng: Dersom dere ønsker en familie-konkurranse finner dere dagens poeng under selve challengen, men husk; er dere ikke konkurransetypen med sans for poengtelling går det like bra å gjennomføre uten - bare se bort i fra poengene.

Påske-Challenge (dag 5) - Påskeharen

Hvem får ferdig sin påskehare først? Og hvem tegner den fineste? Finn frem terning, penn og papir og gjør dere klare for TRILL EN PÅSKEHARE.

 

Gjennomføring:  
Alle er utstyrt med én terning hver, samt penn og papir. 

Kast så terningen etter tur, og tegn det øynene på terningen viser. Har du allerede tegnet det, går turen videre til neste. Førstemann til å få ferdig sin påskehare vinner. 

Tips: Dersom dere vil forlenge spilltiden kan dere kreve at det må gjøres i riktig rekkefølge - altså at man først må få en 1'er (og tegne hodet), før man kan gå videre til å prøve å få en 2'er og tegne ørene. Så en 3'er osv.

Poeng:  
Poeng gis etter plassering, den som er først ferdig vinner. 
Ønsker dere bonuspoeng kan dere gi 3 bonuspoeng for fineste påskehare. 

1. plass = 7 poeng / 2. plass = 5 poeng / 3. plass = 4 poeng / 4. plass = 3 poeng / 5-10. plass = 2 poeng
 
Familiens mester? Dersom dere har telt poeng gjennom hele påsken er det nå tid for å summere opp og kåre familiens påskemester! Kanskje har dere en liten premie på lur også? 

Dagens oppskrift: Påskegul smoothie

Avslutt påsken med denne herlige smoothien! Med banan, mango og appelsin er vi sikre på at dette blir en favoritt for både stor og liten. Se oppskriften her. 

Vis oss din påske

 
Vi har lyst å se hvilke aktiviteter dere har hjemme hos dere i påsken! Sammen kan vi alle inspirere hverandre :) Har du lyst å dele et bilde med en morsom aktivitet, kan du gjøre det på vår facebook-side her, enten på veggen eller ved å sende oss en melding.

Lykke til! Og ta en titt her for flere oppgaver.Med vennlig hilsen
Alle oss i Skolelyst®