Viktig informasjon - Åpning av skoler

En lang og vanskelig periode ser heldigvis ut til å nærme seg slutten, og vi håper at dere har kommet dere gjennom på en god måte.

Vi rigger oss nå opp til å fortsette leveringen som før, og gleder oss til å igjen kunne gjøre det vi kan best; nemlig å levere skolemat- og drikke til barn og ungdom i hele vårt langstrakte land. Under finner du svar på noe av det du kanskje lurer på i den forbindelse:

Jeg abonnerer på Skolelyst, og nå åpner skolene opp igjen 27. april. Hva gjør jeg?

Myndighetene har bestemt å gjenåpne 1.- 4. trinn på barneskolene. Derfor rigger Skolelyst seg nå for å levere produkter til disse klassetrinnene som normalt. Vi aktiverer alle abonnementer automatisk.

Hvordan sikrer dere en trygg levering i disse tider?

TINE følger myndighetens retningslinjer for smittereduserende tiltak. 

I tillegg tar TINE strenge forholdsregler ved frakt og levering av våre produkter til skolen. Vi har kontaktløs levering. Det betyr at sjåføren leverer varene uten å være i kontakt med hverken barn eller voksne.

Hvorfor leverer dere ikke varene helt inn til kjøleskapet?

For å sikre matforsyningen i hele Norge er våre sjåfører definert som kritisk personell. Derfor ønsker vi å begrense antall kunder våre sjåfører er i kontakt med. Det betyr at i den grad det er mulig vil vi levere varene innenfor kundens hovedinngang. Vi ber om forståelse for dette.

Kan koronavirus smitte via TINEs Skolelyst-produkter?

Det er trygt å spise og drikke produktene våre. TINEs produksjon foregår i lukkede systemer og mennesker er ikke i kontakt med råvaren. Ifølge Folkehelseinstituttet er det så langt ingenting som tyder på at koronavirus smitter via mat og drikkevann. Alle TINE sine produkter er pasteurisert, og COVID-19 vil ikke overleve en så høy temperatur.

Når vil jeg få refundert beløp for perioden abonnementet mitt var stengt?

Tidligere informerte vi våre abonnenter om at de vil bli refundert beløpet for perioden skolene har vært stengt, vi understreker at dette vil først skje når alle landets skoler har åpnet for alle klassetrinn. Det vil altså ikke skje fortløpende.